LUCIE’S PLATEAU 1 JAAR

Wauw, time flies when you’re having fun! Het is alweer 1 jaar geleden dat ik Lucie’s PLATEAU inschreef bij KvK. En wat hebben we onwijs veel meegemaakt in het afgelopen jaar. Uiteraard met zowel ups als downs. Ondernemen was helemaal nieuw voor mij. Heerlijk impulsief ging ik van start, maar er moest natuurlijk van alles geregeld worden, van het behalen van certificaten tot aan het vinden van een geschikte werkplaats tot aan het fixen van verzekeringen en al het andere noodzakelijke. Gelukkig ontstonden er al gauw een heleboel connecties waar ik tot op de dag van vandaag super fijn mee samenwerk. HabbEvents, Kapteijns Partyservice, BakuDesign, Björn Ontwerp, Bakkerij Bekkers, De Soepkom, Slagerij Verheijen, Sligro, mijn oom Paul en Loes met een sterk financieel inzicht. Wat ook zeker heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf is de geweldige hulp van familie, vriendje en vriendinnetjes. Samen sta je sterk! <3

Na mijn vroegere catering job in Amsterdam ervaarde ik opnieuw dat het knoer-hard werken is in deze spannende business. En natuurlijk vooral als je het voor je eigen bedrijfje doet. Het is maar goed dat je van passie energie krijgt, want er gingen wat uren doorheen! Het harde werken was het helemaal waard. Super voldaan denk ik terug aan allerlei hoogtepunten. We caterden grote PLATEAU Diners voor groepen tot aan 80 genieters. Ook Moederdag was erg leuk, met een planning vol met Lucie’s PLATEAU Lunches. De Lucie’s PLATEAU Borrel Bites zijn op vele zomerse feesten geheel in stijl rondgebracht, bijvoorbeeld voor 200 genieters op een groot feest in Reek en bij de kerstborrel van MK2 in Breda. We verzorgden catering voor een hele gave flagshipstore opening van Athlete’s Foot in Hoog Catherijne Utrecht. Er werden 100 Lucie’s PLATEAU voorgerechten uitgeserveerd in pop-up restaurant SCHAAP in Son. Een andere pop-up was mijn eigen su-per gezellige Lucie’s PLATEAU lunchroom waar we met liefde 90 lunches uitserveerden. Voor de Sociale Verzekeringsbank in Nijmegen creëerden we een WinterWonderland eindejaarsfeest, met een shiny interieur en creatieve winterse happen. Ook kerst was magisch mooi! En niet te vergeten Oudejaarsavond, waarop we in 2 ploegen op 8 locties bezorgden en daar de mooiste Borrel Buffetjes neerzetten.

Mijn catering avontuur bevat al ontelbaar veel mooie momenten om te herinneren, voor mijzelf én voor alle enthousiaste genieters. Dit worden er nog veel meer! 🙂

Het werk bij Lucie’s PLATEAU is super afwisselend en zal mij never nooit gaan vervelen. Ik kan er  mijn creatieviteit op loslaten en dat voelt goed. Dat het zo’n succes mocht worden met zó veel dankbare genieters is een droom die uitkwam!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt