Landen. Loskomen. Genieten.
Terug naar de essentie. In de natuur.

In ’t Everse, het groenste gebied van Sint-Oedenrode, bevindt zich een heerlijk knus huisje, wat van alle gemakken is voorzien en met liefde is ingericht.

Er is plek voor 4 gasten. In de keuken met gezellige eethoek is een koelkastje, oven, kookplaat, broodrooster, overige keukenbenodigdheden aanwezig. De woonkamer heeft een sfeervolle zithoek en er is een tv aanwezig. De badkamer en het toilet bevinden zich op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping zijn er 2-tweepersoons slaapkamers, een met uitzicht op het groene weiland en een met uitzicht op de tuin. Voor het huisje is er een eigen parkeerplaats. En er is veel buitenruimte!

De privé tuin, een prachtige groene oase, biedt ruimte om te relaxen, in de hangmat, aan de eettafel, de picknickbank of lekker in het gras. Vergezeld door vele vogels, bomen en eigen kippetjes! 

Het huisje is makkelijk te bereiken. En heeft een mooie uitvalbasis om te wandelen/fietsen in Sint-Oedenrode en omliggende dorpjes. Of breng een bezoekje aan Eindhoven (17 km) of Den Bosch (25 km). Lucie deelt graag haar tips met jou voor leuke to do’s!

Check de beschikbaarheid & boek via onderstaande websites! 🙂
Natuurhuisje
Airbnb

previous arrow
next arrow
Slider
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt