Say YES!

Dat liefde door de maag gaat weten wij als geen ander! De culinaire invulling van jullie dag is dan ook van groot belang.

Lucie’s PLATEAU staat bekend om haar onweerstaanbare PLATEAU Tables, prachtig gepresenteerd en vol met verrukkelijke creaties uit onze keuken. Liever een served dinner? Deze verzorgen we in de vorm van een casual walking dinner of uitgeserveerd aan lange gedekte tafels. Bijvoorbeeld in een ‘rustic farm’ of ‘bohemian festival’ thema.

Op zoek naar de verzorging van een totaalconcept? Lucie’s PLATEAU is door de jaren heen omringd door vele minstens zo passievolle professionals! Denk aan verhuurders van meubilair, een photobooth, foto- en videografen, diverse artiesten, een bloemist, make-up artist, hairstylist, trouwambtenaar én wedding planner. Met dank aan deze liefdevolle samenwerkingen kunnen wij voor een prachtige totaalbeleving zorgen.

Wij kijken enorm uit naar de ontmoeting, waarbij jullie diepste wensen worden doorgenomen. Om deze vervolgens te vertalen naar creatieve (food) concepts, waar alle harten sneller van gaan kloppen!

Klik HIER voor een greep uit onze heerlijke bruiloft belevenissen!

Let’s celebrate LOVE!

previous arrow
next arrow
Slider
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt