Hey hello!

In 2017 is mijn bedrijf Lucie’s PLATEAU met veel liefde en plezier van de grond gekomen! Uitgebreid kokkerellen en urenlang tafelen vond ik altijd al heerlijk om te doen. Naast mijn jobs in de modebranche bleef ik altijd werkzaam in de horeca, veel thuis koken en steeds weer nieuwe dingen uitproberen.

Ik voelde altijd al een grote behoefte om zelfstandig te werken. Om in alle vrijheid te kunnen creëren en leren. Deze behoefte groeide en op een bepaald punt besloot ik vaarwel te zeggen tegen mijn vaste baan. Ik ging het ondernemende avontuur aan! Met alle vertrouwen sprong ik in het diepe en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik stond volledig open om te groeien en tot op de dag van vandaag geniet ik van alle ontwikkelingen binnen mijn bedrijf. Dat ik mensen mag verblijden met lekker eten, dat is waar míjn hart blij van wordt. Iedere dag weer.

Het volgen van een studie aan de European Fashion Business School was toch wel handig 😉 De benodigde management skills komen nog altijd bijzonder goed van pas. En mijn oog voor styling maakt Lucie’s PLATEAU tot een uniek catering bedrijf.

Hopelijk mag jij als food lover proeven van al het lekkers en de passie, liefde en plezier die hierin zit!

See you soon!
Warme groet,
Lucie

crearix-61
21_vjdr_2019juni_luciesplateau
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt