Lekker kokkerellen en urenlang tafelen vond ik altijd al heerlijk om te doen. Als reis- en kookgek houd ik ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Om de ontdekker uit te hangen en me te laten verwonderen al het moois en lekkers wat onze wereld te bieden heeft.  Het volgen van food trends (en omzetten naar iets van mezelf) is iets wat mij constant bezighoudt en waar ik een heerlijke energie van krijg. Dit gaat zonder twijfel over ‘passie’.

Mijn studie aan de European Fashion Business School komt nog altijd bijzonder goed van pas. Tijdens deze opleiding werd mijn liefde voor styling & trends voortgezet én ontwikkelde ik de benodigde management skills.
Na jarenlange (allround) horeca ervaring te hebben opgedaan, en vervolgens 3 jaar lang verschillende kantoorbanen te hebben uitgeoefend wist ik het zeker. Ik wilde vrij en zelfstandig werken. Binnen mijn bedrijf zou ik non-stop creatief bezig kunnen zijn, op het gebied van food & hospitality!

Hieruit is Lucie’s PLATEAU catering ontstaan, waarbij creativiteit vooropstaat! Een catering concept speciaal voor levensgenieters, welke graag ál hun zintuigen laten prikkelen.

Share your food & ENJOY!

Liefs,
Lucie

Neem contact op als je meer wilt weten!

DSC_7808
dsc_7732
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt