NEW! DRANK ARRANGEMENTJES

Bij overheerlijk eten horen lekkere drankjes! En zeker bij een su-per gevarieerd concept als dat van Lucie’s PLATEAU valt er op gebied van dranken veel lekkers te mixenmatchen. Kiezen is lastig, delen is leuk. Share your food (+ drinks!) and enjoy!

Vanaf nu zijn er gloednieuwe Lucie’s PLATEAU Drank Arrangementjes te bestellen, welke we gezellig tussen de gerechten op een Lunch/Diner/Borrel PLATEAU Bar plaatsen. 
Zie hieronder (en onder PLATEAUS & PRIJZEN) de opties, van heerlijke fresh & healthy drinks voor bij het Lunch PLATEAU tot aan prachtige selecties van alcoholische versnaperingen. Voor zowel onze gerechten als onze dranken geldt; laat jullie verrassen!

Lunch – Drinks PLATEAU
» Samenwerken met lokale ondernemers is een feestje! Hun producten brengen onze creaties beleving en nóg meer kwaliteit. Ook in de dranken kun je hier volop van proeven.
€ 3,75 p.p.
(incl. passende glazen)
♥ Verse Rooise Melk
♥ Verse Sinaasappelsap
♥ Verse Groene/Rode Sap

 

Diner – Vino PLATEAU
» Een Wijn Arrangement bestaande uit 3 karaktervolle wijnen, welke met veel aandacht zijn uitgekozen. Deze wijnen passen perfect bij de gerechten. Leuk om te weten; we gaan niet alleen met onze gerechten ‘around the world‘, maar ook met de wijnen maken we een inspirerend ontdekkingsreisje.
€ 14,50 p.p.
(incl. passende glazen)
♥ Witte Wijn
♥ Rode Wijn
♥ Dessertwijn

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt