LUNCH MEETING

Grab & bite! Een voedzame lunch met handzame bites is onmisbaar voor een productieve dag.

Bij Lucie’s PLATEAU staat variatie voorop! Lunches bestaan uit een mix van verrukkelijke smaken, geuren en kleuren. Lunches zijn uit te breiden met onder andere zalige, zoete bites & heerlijke verse sapjes!

KLIK VOOR MENU

microlab
bruiloft_jorisamanda_34

BEDRIJFSBORREL

Cheers! Na een dag vol met vergaderingen en brainstormsessies is het altijd fijn om op een ongedwongen manier met elkaar af te sluiten. En zeker onder het genot van een borrel én onze bijzondere bites.

Ook wanneer er iets speciaals te vieren is, staat Lucie’s PLATEAU catering klaar om jullie gelegenheid te verheerlijken. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsopening, jubileum of start van de vakantieperiode. Let’s celebrate!

ZAKELIJK DINER

Bijzonder lekker eten geeft een hele mooie invulling aan een zakelijke bijeenkomst. Als start van een avondprogramma of juist om een succesvolle dag mee af te sluiten.

Het ‘Create your Own Tasty Taco’ concept doet het altijd goed! Er is voor ieder wat wils, doordat men zelf de taco (of ander gerecht) naar eigen wens kan samenstellen met onze overheerlijke toppings.
Om nóg meer te kunnen proeven en genieten, is daar het ‘Around the World PLATEAU Diner’. Bestaande uit wereldse broden & dips, een soepje, streetfood style gerechten en zalige zoete bites na. Mogelijk in buffetvorm of als served dinner. We noemen deze beleving ook wel; PLATEAU PARADISE.

crearix-149

BUSINESS EVENTS

Op zoek naar de complete invulling van een event? Wij denken dolgraag mee om een smaak- en sfeervolle totaalbeleving neer te zetten!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt